Diensten

Wat wij voor je doen?

Onze missie is om het vertrouwen te verdienen door middel van consistente, heldere en merkbare communicatie; met behulp van creatieve oplossingen om de doelstellingen van onze klanten te realiseren, en een ingewikkeld proces simpel te maken.

Social Brander brengt het beste van meerdere online marketing strategieën voor jouw bedrijf. In ons eerste gesprek analyseren en ontdekken wij samen om een unieke missie, visie en doelen te begrijpen en te formuleren. Zodra je je doelen hebt verwoord, werken we  aan een professionele (online) aanwezigheid via branding, website, online sociale zichtbaarheid en betrokkenheid, zoekresultaten, en deelbare content. Maak gebruik van onze creatieve en strategische oplossingen of zet ons in interim in voor een project. Wij bieden een mix van dienstverlening voor onze klanten, waaronder de volgende:

Onze diensten voor een social business

 • (Online) Strategie

  Een sterke en herkenbare strategie bepaalt ook het succes van een merk.Heb jij deskundige en resultaatgerichte hulp nodig bij je online/social media strategie?

 • Creatie

  Wij geloven in marketing op maat. Wij helpen kleine en grote bedrijven en organisaties met o.a. marketing- en communicatiestrategie, webdesign, ontwerp social media pagina’s, animatievideo’s of creatieve campagnes. Wil je meer resultaat met je bedrijf met onze online marketing diensten?

 • Realisatie

  Wij helpen jouw merk of bedrijf om merkbaar en zichtbaar te zijn in de sterk veranderende digitale wereld. Jouw bedrijf kan succesvoller zijn vanuit een sterke online identiteit met onze trainingen,workshops of ondersteuning van social media bij een event. Maak ook interim gebruik van onze kennis of voor een project.

  • Social Media Marketing

   Jouw doelgroepen zoeken, communiceren en geven hun mening steeds meer via social media.Wij helpen je om de juiste netwerken succesvol in te zetten belangrijk voor maximale merkherkenning en te bouwen aan een sterke online identiteit.

  • Webdesign

   Omdat wij ons richten op de totale merkbeleving, gaan wij verder. Alles wat wij doen moet resulteren in betrokkenheid en interactie met uw merk. Om dat gevoel en de verbinding te creëren zorgen wij ook voor een heldere en herkenbare website of eventueel (3D) app.

  • Campagnes

   Creatieve social media campagnes werken wanneer ze de aandacht krijgen van mensen, ze erin betrekken en hen beïnvloeden tot om tot actie over te gaan. Kunnen wij je helpen?

  • Content Creatie & Marketing

   Het belang van digitale en sociale media heeft de druk opgevoerd voor bedrijven merken om een stroom van boeiende, deelbare en authentieke content te produceren. In feite merken moeten merken, bedrijven klein en groot, nu denken als uitgevers.Wij helpen organisaties en merken hun contentstrategie te definiëren en in te vullen .

  • Workshops & Trainingen

   Wij verzorgen presentaties, workshops en trainingen voor bedrijven of organisaties incompany of bij ons op kantoor. Om de aanwezigheid van uw merk te optimaliseren op de hedendaagse toonaangevende sociale platforms, waaronder Facebook, Twitter, LinkedIn bieden wij praktische, maatgerichte training aan. Vertel ons wat je zoekt!

  • Andere marketing communicatie services

   Voor een bedrijf is het vinden van klanten online een grote uitdaging. Het goede nieuws is dat een groeiende meerderheid online zoekt. Wij kunnen je ook helpen met advies, oplossingen en ondersteuning voor: Social CRM, Social Intranet, Online Reputatie Management & Monitoring en Event Marketing.

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Meer informatie? Mail ons!