Wilt u meer resultaat boeken met social media?

Welke toegevoegde waarde heeft social media voor uw bedrijf of organisatie. Wij krijgen dagelijks de vraag “wij moeten iets met social media,maar hoe kunnen wij het effectief inzetten?”. Klanten gedragen en communiceren anders dan een aantal jaren geleden. Is klantactivatie een belangrijk onderdeel van uw marketingstrategie. In onze digitale samenleving gaat het vooral om (het faciliteren van) interactie en communicatie tussen mensen onderling en tussen mensen en organisaties en merken. Door tools zoals email, sms, chat, forum, blogs, Twitter, Facebook en LinkedIn verandert onze manier van communiceren in snel tempo. Kennisdelen en kennis vinden gaat sneller en efficiënter met social media.

bw-room

Intern kennis delen

Voor uw organisatie wordt het intern delen van kennis steeds belangrijker. Kennis is macht. Hoe is dat anno 2015? Hoe zorgt u ervoor dat kennis delen ook echt wat oplevert?

Het wordt steeds belangrijker om de kennis en ervaring die je als organisatie of bedrijf in huis hebt nog beter in de markt te zetten en jezelf als organisatie of bedrijf te profileren. Uw medewerkers kunnen social media inzetten als networking tool. Maar ook als monitoringsinstrument (wat leeft er bij de klant?), als manier om kennis- en informatie-uitwisseling te stimuleren, om samenwerken in projectteams te faciliteren en zo de binding met de organisatie en het gevoel van ‘trots en betrokkenheid’ te vergroten.. Maar hoe?

 Training / workshop op maat

Wij worden regelmatig gevraagd om onze kennis te delen in een training / workshop (op maat) bij bedrijven of organisaties incompany. Afhankelijk van de groepsgrootte en de behoeften van onze klanten stellen wij een programma op maat vast. Wilt u een interactieve presentatie, strategische brainstorm of een hands-on social media masterclass? Het voordeel is dat wij ook flexibel zijn om u eventueel ’s avonds of in het weekend te helpen aan nieuwe kennis en vaardigheden.

Meer informatie en uw wensen bespreken? Laat het ons weten via het contactformulier.

Wij nemen snel contact met u op!

Naam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoon

Opmerkingen / wensen