Online reputatiemanagement & monitoring

Monitoren voor leads, inzicht behoeften en ambassadeurs

Luisteren naar je doelgroep is een absolute vereiste in uw social strategie. Maar hoe weet u waar online u moet luisteren? Wij kunnen jullie merk/bedrijf helpen met Social Media Buzz tools. Zo kunnen wij erachter komen wat er over uw merk, bedrijf, product of dienst wordt gezegd. En dat wilt u toch ook graag weten?

Mensen en bedrijven zoeken, stellen vragen en geven positieve en negatieve referenties af online. U wilt toch ook weten wie uw ambassadeurs zijn en ze hiervoor bedanken. Dat is nog steeds de goedkoopste manier van reclame! Er is zoveel bruikbare data beschikbaar voor MKB’ers en corporate bedrijven op social media.

Online Reputatie Management

Als iemand uw bedrijfsnaam of product/dienst invoert op Google op dit moment, wat zou hij of zij dan zien? Negatieve reacties of opmerkingen kunnen van invloed zijn op uw reputatie. Als u niet tijdig reageert of het ziet, kan het wel degelijk schade veroorzaken voor uw bedrijf.

De beste optie is continue monitoring van uw merknaam, uw merk en andere gerelateerde onderwerpen online. Bij een vermelding van uw merk online heeft u de controle en kunt u direct hierop inspelen.

Meer informatie?

Vul uw gegevens in op ons contactformulier en wij nemen zsm contact met u op!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Vragen/Opmerkingen