Over ons

  1. Before
  2. After
 • Waarom zijn wij ontstaan?

  Je zou verwachten dat een merk, bedrijf of organisatie sociaal van aard zou zijn. Helaas zien wij dat te weinig bij bedrijven in de communicatie of strategie. Wij vinden dat ‘Social‘ een essentieel onderdeel in de bedrijfsvoering en cultuur van je bedrijf moet zijn. Social werkt daarom alleen als je je doelgroep echt centraal stelt, luistert en wilt begrijpen. Bedrijven gebruiken hun boodschappen vaak om te duwen, zonder te luisteren, geen dialoog. Mensen luisteren het meest naar wat andere mensen over jouw bedrijf of merk te vertellen hebben. Reden temeer om daar optimaal gebruik van te maken. Ons doel is om onze klanten de interessante mogelijkheden en kansen te laten zien van internet en social media en voor ze uit te voeren. Uiteindelijk om onze klanten succesvoller te laten zijn!

Hoe werken wij?

Door het bedenken en uitvoeren van de strategie zorgen wij voor betrokkenheid en betere connectie met je doelgroep. We willen jouw producten en diensten leren kennen, jouw doelgroep(en), de concurrentie, de persoonlijkheid (cultuur) van het bedrijf, en de huidige marketing activiteiten. We gaan uitzoeken waar je als bedrijf of ondernemer naar toe wilt gaan. Vervolgens gaan wij samen met jou de middelen en de oplossingen laten zien om te werken aan een effectieve social strategie en social communicatie. Wij werken ook met partners nauw samen om aanvullende diensten om zo onze klanten met aanvullende diensten te kunnen helpen.

Wat doen wij dagelijks?

Social Brander is een bureau voor branding, marketing & communicatie. Elke dag werken wij hard met veel plezier en passie en wij willen jouw bedrijf, jouw merk en jouw klanten begrijpen. Wij beginnen met een digitale strategie, bouwen fantastische online ervaringen die resultaat en succes opleveren. Onze kracht is dat wij de ware essentie van een organisatie ontdekken om een sterk merk te creëren die opvalt, krachtig verbindt en waarde toevoegt. Dat doen wij voor start-ups, MKB tot aan grote bedrijven en organisaties.

Op basis van jouw behoeften, doelstellingen en budget stelt Social Brander samen met jou of de afdeling een digitale media mix samen. Dit zou kunnen inhouden het opstellen van een social media strategie, het creëren van een social media marketing plan, het opzetten of beheren van een Facebook bedrijfspagina, social crm, animatievideo, B2B marketing via LinkedIn, sociale media monitoring, nieuwe website of campagne. Wij bieden een mix van hoogwaardige social media consultancy diensten aan, waarmee we onze klanten helpen om tastbare resultaten met hun social media-activiteiten te realiseren.

We kunnen je ook helpen met interne ‘Social Business‘ uitdagingen, zoals het aansluiten van uw medewerkers met behulp van een Social Intranet of het creëren van een social recruitment strategie. Wij geloven dat elk merk de kans verdient de kans om merkwaardig te zijn – ongeacht de complexiteit van de markt of industrie of grootte.

 • Onze expertises

  Social Media
  100
  Branding
  100
  Marketing
  100
  Communicatie
  100
 • Ons doel is verbinden!

  Social Branding is meer dan alleen social media inzetten! Wij zijn trots dat wij elke dag bedrijven en organisaties, van klein tot groot, kunnen helpen met het bouwen of versterken van hun merk.

  Author's imageMark GiebenOprichter & eigenaar Social Brander
 • Wat je van ons moet weten….

  Wij hebben een passie voor het bouwen aan sterke merken en verhalen vertellen!