Social Media beheer voor MKB

Resultaat en zichtbaarheid met uitbesteden Social Media Marketing

Je wilt social media effectief inzetten, maar het ontbreekt je aan tijd, capaciteit of voldoende kennis om er een succes van te maken? Social media is een uitstekende manier om direct, persoonlijk en interactief je doelgroep(en) te bereiken en te activeren. Zorg voor een ultieme klantbeleving op social media! De contentcreatie, planning en de strategie is belangrijk voor goede resultaten.

Met onze social media abonnementen ben je verzekerd van de juiste content, de juiste tools, op het juiste tijdstip en via de juiste kanalen. Uiteraard in samenwerking, maar wij zorgen voor het gewenste resultaat.

Onze aanpak

Wij analyseren je huidige activiteiten op social media, werken vervolgens een effectieve strategie uit en creëren nieuwe content of vragen bestaande content op. Denk aan het schrijven van tweets, posts, blogs (extra optie) of het delen van foto’s en filmpjes. Maandelijks ontvang je van ons een rapportage om het bereik inzichtelijk te maken. Overleg zal telefonisch plaatsvinden maandelijks. Onze werkzaamheden zijn online en we zijn het meest efficiënt als wij niet hoeven te reizen voor onze werkzaamheden.

De sociale netwerken waar wij ons op focussen zijn Facebook, Twitter en LinkedIn en Instagram. Wij geven een extra boost aan je online identiteit door een optimale integratie van social media in de totale digitale communicatiemix.

Neem voor maatwerkoplossingen contact met ons op!