Training

iphone-4-closeup

Heb je deze vragen?

  • Worstel je met het probleem hoe je je als bedrijf of ondernemer moet gedragen en presenteren op Social Media en je weet niet waar te beginnen?
  • Hoe kan ik als bedrijf de inspanningen optimaliseren om ervoor te zorgen dat het bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen?
  • Ben je moe van het proberen om erachter te komen hoe Social Media echt werkt en wil je gewoon iemand die je snel en gemakkelijk kan helpen en adviseren?
  • Hoe plan ik social media activiteiten effectief in met een drukke agenda?
  • Wilt je eindelijk weten hoe Social Media een onderdeel van het marketing plan voor jouw bedrijf kan zijn?
  • Hoe kan ik een marketingplan ontwikkelen en online inzicht krijgen in behoeften van mijn doelgroep door interactie en luisteren?

Onze strategische sessies / workshops

Wij trainen bedrijven en ondernemers hoe je echt ‘social kunt zijn en wij laten je de kansen en mogelijkheden van sociale netwerken (LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Vine etc.) zien en ontdekken. Vertel ons gewoon wat je nodig hebt en wij maken een maattraining afgestemd op de branche en de behoeften. Wij gaan ook verder indien nodig! Wij ontwikkelen een marketingstrategie op maat van je bedrijf. Samen schrijven we jouw marketingplan en begeleiden de implementatie van je marketingvisie.

Meer weten? Stuur ons een bericht via het contactformulier, zodat wij eerst vrijblijvend telefonisch de behoeften en wensen kunnen bespreken.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Vragen/Opmerkingen