Training Online Personal Branding voor gemeenten

Gemeenten moeten beter online communiceren met de burgers

 

De digitalisering van onze samenleving en decentralisatie zorgt voor grotefoto branding1 veranderingen bij gemeenten. Hoe blijf je dicht bij de burger? Ambtenaren zullen op hun ‘social’ vaardigheden worden afgerekend om een binding met en het vertrouwen van de burger te krijgen. Een sterke persoonlijke online profilering wordt essentieel voor de komende jaren. Hoe zet je social media in en ga je om met de transparantie van communicatie die toe gaat nemen? Social Brander biedt praktische groepstrainingen voor gemeenten op locatie. Individuele begeleiding of training is ook mogelijk.

Your brand is what people say about you when you are not in the room – Jeff Bezos

Wat maakt jou uniek? Hoe kun jij je onderscheiden van anderen? Ben je in staat goed te luisteren door echt ‘social’ te zijn? Personal branding is jezelf als merk presenteren, waarbij je positieve beelden en associaties oproept. Je gebruikt je persoonlijkheid, kennis en ervaring om je te onderscheiden van anderen. Voor gemeenten is het zeker belangrijk om ambtenaren online en offline goed te laten presenteren en communiceren.

Wil je meer weten een training/workshop online personal branding? Meld je dan nu aan door een e-mail te sturen naar info@socialbrander.nl.