Waar ben jij met jouw LinkedIn account ingelogd?

Weet jij nog waar en wanneer je bent ingelogd met je LinkedIn account? Je bent veel onderweg, werkt in openbare gelegenheden en je logt ook misschien op meerdere plaatsen in. LinkedIn geeft je de mogelijkheid om daar inzicht in te krijgen en uit te loggen. Op de pagina met actieve sessies kun je zien in hoeveel sessies je op dit moment bent ingelogd. Op die pagina kun je zien op welke locaties je hebt ingelogd, welke browser je hebt gebruikt en het IP-adres.

Klik op ‘Privacy & settings’ en vervolgens op ‘see white you signed in‘. Daar zie je de complete lijst van locaties waar jij met jouw LinkedIn-account bent ingelogd. Je kunt ook deze directe link gebruiken:

www.linkedin/settings/sessions

Schermafbeelding_2015-10-22_om_12_03_29

 

 

 

 

 

 

 

Schermafbeelding 2015-10-22 om 12.08.47

 

 

 

 

 

 

 

 

Interessant voor jou, deel het dan ook met je netwerk! Wil je zakelijk meer uit LinkedIn halen, bekijk dan ook onze praktische trainingen. Deel ook in de comments hoeveel sessies je bent / was aangemeld!

About the Author

Mark Gieben

Mark Gieben is digitaal marketing strateeg / consultant en oprichter van Social Brander. Ontwikkelt en implementeert praktische en juiste groeistrategie om jouw doelgroep nog beter te bereiken. Werkt dagelijks voor kleine, grote, bekende en minder bekende bedrijven om samen de online strategie te optimaliseren.