Workshop Online Personal Branding voor werkzoekenden

Hoe kun je jezelf goed online profileren en gevonden worden door werkgevers?

 

tablet_man_free_photo1-690x457De arbeidsmarkt verandert en het zoeken naar werk en netwerken is niet meer hetzelfde als vijf jaar geleden, of zelfs twee jaar geleden! Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om te werken aan online personal branding. Werkzoekenden moeten in staat zijn om social media effectief in te zetten om verbindingen te maken. Weet jij wat je wel en wat niet kunt communiceren? Gebruik jij Facebook, Twitter en LinkedIn optimaal voor het zoeken (netwerken) naar een baan of onderzoek te doen naar potentiële werkgevers?

Voor wie: Elke werkzoekende die wil leren zichzelf online beter te profileren en presenteren en social media optimaal in te zetten voor effectief netwerken.

Wanneer: nog te bepalen dagdeel, tijd van 9.00 uur tot 12.00 uur of 13.00 tot 16.00 uur

Waar: Amersfoortsestraat 124D Soesterberg – OfficeTOday

Kosten: De investering voor deze workshop bedraagt € 97 (excl. btw). Voorkeur voor 1 – op – 1 sessie? Neem gerust contact op voor mogelijkheden en prijs voor persoonlijke training.

Meenemen: Laptop of tablet. Wij zorgen voor koffie en thee.

Aantal deelnemers: 5-10, minimaal 5 deelnemers per training

Aanmelden: Via aanmeldingsformulier

Doel workshop

Je leert om social media effectief en creatief te gebruiken om je netwerk uit te breiden en het bouwen van nieuwe verbindingen. We zullen praten over verschillende strategieën voor het gebruik van Facebook, Twitter en LinkedIn in de zoektocht naar een baan.

Personal Branding – Wees jezelf en laat dat zien

Personal Branding begint met zelfkennis en het doen van zelfonderzoek. Je weet wie je bent, wat je kunt en wat je leuk vindt. Duidelijk voor ogen hebben wat je zakelijk en privé wilt bereiken. ‘Personal Branding’ gaat niet over het creëren van een plaatje van jezelf, afgestemd op dat wat de buitenwereld wil. Personal Branding’ is het bewust inzetten van jouw persoonlijkheid en authenticiteit, zodat je daarmee mensen en loopbaanmogelijkheden aantrekt.

Netwerken – Laat jezelf zien in bestaande en nieuwe contacten

In dit deel van de workshop leren we je hoe je je ‘personal brand’ kunt ‘vermarkten’: jij weet inmiddels wel wie je bent en wat je kunt, maar hoe breng je dat naar buiten? En wat vraag je aan je netwerk? Wat is je plan? Wie wil je spreken? En wat vraag je van je netwerk?

In dit deel van de workshop geven we je richtlijnen en oefeningen om je netwerkvraag te bepalen, je netwerkplan op te stellen en een netwerkgesprek te voeren.

Resultaat

Je bent in staat om jezelf goed online te profileren en te presenteren. Daarnaast ben je sterker in online netwerken, waardoor je opvalt en onderscheidend bent.

Aanpak

In deze interactieve workshop geven wij je tips, technieken, tools en inspiratie om te bouwen aan een sterke personal brand, die interessant is voor werkgevers. Wij laten je de kracht van social media en de kunst van online netwerken ontdekken.

Programma

  • Introductie
  • Online Personal Branding stappenplan
  • Kracht van social media en online reputatie en zichtbaarheid
  • Facebook strategie, online cv
  • LinkedIn strategie,profiel, geavanceerd zoeken en functies
  • Twitter strategie, inzet hashtags, vacatures zoeken, netwerken
  • Tools & Bloggen

In deze praktische training/workshop Online personal branding leert Mark Gieben werkzoekenden stap-voor-stap om te bouwen aan een sterk persoonlijk merk. De meest zelfverzekerde en succesvolle werkzoekenden zijn degenen die weten hoe zij zich kunnen onderscheiden van de rest. De deelnemers lopen de deur uit met een veelheid aan tips, technieken en tools die hen zullen helpen om aan een sterke online Personal Brand.

Wil je graag deze workshop volgen? Geef je voorkeuren voor data aan in veld ‘opmerkingen’ en vink de opties aan.

Naam

E-mail

Telefoon

Ik wil de training volgen op

Voorkeur dagdeel

Opmerkingen of wensen